کشت قارچ به روش BRF

در این انجمن در مورد نحوه تولید بستر کشت ، تلقیح آن و برداشت قارچ ها بحث میشود.
ارسال پست
نمایه کاربر
royalmushrooms
مدیر کل سایت
پست: 15
تاریخ عضویت: یک شنبه نوامبر 24, 2019 6:53 am
محل اقامت: netherland
تماس:

کشت قارچ به روش BRF

پست توسط royalmushrooms » یک شنبه نوامبر 24, 2019 8:53 am

کشت قارچ به روش BRF

قبل از هر چیز باید استریل نمودن محیط کار را جدی گرفت به این دلیل که کوچکترین میکرو ارگانیسم و یا زیست دیگر میتواند خطر بزرگی برای اسپور و یا میسیلیوم ما باشد.

وسایل مورد نیاز جهت تهیه 5 عدد کیک BRF

1- 1 فنجان پودر برنج قهوه ای
2- 3 فنجان ومیکلیت
3- 1 فنجان آب
4- اسپور محلول و یا (میسیلیوم کشت شده در محیط آگارجهت کشت بین بذری)
_______
5- فویل
6- بطری شیشه ای

تصویر تصویر تصویر



قبل از شروع تمام وسایل مورد استفاده را با الکل ضد عفونی میکنیم.
اکنون 1 فنجان پودر برنج قهوه ای را با 2 فنجان ورمیکلیت مخلوط میکنیم تا با هم ترکیب بشوند.
در این مرحله یک فنجان آب را با ترکیب خود مخلوط کرده و کاملا بهم میزنیم تا نقطه خشکی درون ترکیب ما باقی نمونه.
ترکیب خود را بدون اعمال فشار داخل بطری های شیشه ای کشت میریزیم . توجه داشته باشیم که 2 سانت از سر بطری های ما خالی باشند.

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

لبه ی بطری ها را با دستمال تمیز میکنیم و 2 سانت مابقی سطح بطری را بدون فشار با ورمیکلیت خشک پر مینماییم.
بعد از پر کردن تمام بطری ها درب آنها را با 2 لایه فویل پوشانده و جهت استریل کردن درون ظرف قرار میدهیم. کشت قارچ به روش BRF

تصویر

برای آشنایی با نحوه استریل نمودن محیط کشت میسیلیوم از این صفحه دیدن فرمایید.

بعد از خنک شدن بطری های پرورش لایه ی اول فویل را جدا کرده و از قسمت بالای بطری ها در 4 قسمت درب فویلی آن سوزن سرنگ را وارد بطری کرده و اسپور های خود را به محیط تزریق
مینماییم.

تصویر

آن دسته از پرورش دهنده گانی که از میسیلیوم کشت شده در آگار جهت کلونایز کردن بطری ها استفاده مینمایند میتوانند در پوش بطری ها را در محیطی کاملا استریل
برداشته و میسیلیوم ها را توسط شی استریل شده درون محیط کشت قرار دهند.

باید توجه داشت که باز نمودن کامل درب این بطری ها جهت اضافه نمودن میسیلیوم (کشت بین بذری) باید در محیط کاملا استریل و ضد عفونی انجام گردد.

اکنون بطری های خود را در محیطی تاریک و با دمای متوسط 25 درجه سانتی گراد قرار دهید.بطری های کشت ما حدود 3 الی 4 هفته به صورت کامل کلونایز میشوند.

تصویر تصویر

اکنون محیط کشت را که شکلی مانند کیک دارند را از بطری ها بیرون آورده و آبکشی نمایید و اجازه بدهید تا به مدت 24 ساعت درون آب غوطه ور باشند، بطوریکه کاملا درون آب قرار بگیرند.

تصویر تصویر تصویر

در این مرحله و پس از گذشت 24 ساعت از غوطه ور بودن کیک ها در آب آنها را از آب خارج کرده و مانند مرغ سوخاری بر روی ورمیکلیت می غلطانیم
تا کاملا با ورمیکلیت پوشانده شود.

تصویر

کف جعبه کشت قارچ را که ساختن آن را توضیح داده بودیم را با پرلیت کاملا مرطوب به ارتفاع 2 الی 3 سانتی متر میپوشانیم.
اکنون فویل هایی به اندازه سطح کیک ها برش داده و با فاصله از هم بر روی پرلیت قرار میدهیم و کیک های خود را بر روی آنها میگذاریم.

تصویر تصویر

جعبه ی کشت قارچ را در محیطی سایه همراه نور جزیی و با دمای متوسط 25 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
با گذشت 3 الی 5 روز اولین نشانه های پین زنی قارچ ها بر سطح کیک ها مشاهده میشود و تا 5 الی 7 روز رشد قارچ ها تکمیل شده و آماده برداشت میشوند.

جهت اطلاعات بیشتر از سایت ما دیدن فرمایید: http://royalmushrooms.com/%da%a9%d8%b4% ... d8%b4-brf/

ارسال پست