آیا قارچ ایپی تراریخته می باشد

منتشرشده توسط رویال ماشرومز در تاریخ

آیا قارچ ایپی تراریخته می باشد

با افزایش محبوبیت قارچ های جادویی در میان افراد جهت درمان اختلالات روانی، ترک اعتیاد، افزایش بهره وری ذهنی، ایجاد خلاقیت و مراسم عرفانی و باستانی پرسش های تخصصی در این زمینه شکل می گیرد. یکی از عمده ترین سوالات در مورد قارچ های جادویی هیبرید، به نژاد ایپی “Ape” بر می گردد.

معرفی قارچ جادویی ایپی

قارچ جادویی ایپی APE به دلیل قدرت بالای خود شناخته شده است. این گونه از ترکیب بذر مادری دو نژاد معروف پنیس و آلبینو A+ بدست می آید. حاصل این ترکیب قارچی است که حاوی غلظت بالاتری از سیلوسایبین و سیلوسین در مقایسه با بسیاری از سویه های دیگرمی باشد. در نتیجه، اثرات قارچ -ای پی- اغلب شدیدتر و طولانی تر است. کاربران ارتباطات دیداری و شنیداری قوی، درون نگری عمیق و احساس عمیق سرخوشی را گزارش می کنند. از اینرو این سفر می تواند بسیار معنوی و متحول کننده باشد.

با این حال امروزه و به لطف نویسندگان مقالات نامعتبر و محتواهای رقابتی و زرد در فضای مجازی، سو تفاهم در مورد این گونه از قارچ های جادویی صفحه ای از ابهام را در ذهن کاربران به وجود آورده است. اغلب این مقالات این گونه از قارچ جادویی را فاقد اعتبار و یا تراریخته می دانند. 

اما آیا واقعا این نوع قارچ های ترکیبی مانند ایپی تراریخته می باشند؟ آیا قارچ ایپی خطرناک است یا باعث ایجاد اضطراب می شود؟ آیا میتوان قارچ های هیبرید را جهت اهداف درمانی مورد استفاده قرار داد؟ و آیا این قارچ ها را مناسب گنجاندن در رژیم میکرودوز می باشند؟

آشنایی با قارچ جادویی پنیس انوی

آیا قارچ جادویی ایپی تراریخته “غیر ارگانیک” می باشد

آیا قارچ ایپی تراریخته می باشد

در یک کلمه، خیر.
قارچ های هیبرید مانند ایپ از ترکیب یک یا چند گونه قارچ، در جهت افزایش تاثیرات به دست می آیند. می توان تصور این را داشت که این ترکیب بدون دخالت انسان حتی به دست طبیعت نیز قابل انجام بوده است. در حقیقت در پی همین ادغام ها و ترکیب ها در طبیعت، امروزه به هزاران گونه از قارچ های متفاوت رسیده ایم. این در صورتی است که جهت بدست آوردن قارچ تراریخته باید اصلاح ژنتیکی انجام شود. در این پروسه ژنوم قارچ در محیط آزمایشگاهی به طوری دستکاری می شود که هرگز در طبیعت اتفاق نمی افتد.

متاسفانه امروزه و با لطف نویسندگان مقالات نامعتبر و محتواهای رقابتی و زرد در فضای مجازی، سو تفاهم در مورد این گونه از قارچ های جادویی صفحه ای از ابهام را در ذهن کاربران به وجود آورده است. اینکه آیا می توان این نوع قارچ ها را جهت اهداف درمانی یا درون نگری مورد استفاده قرار داد؟

آیا سفر با قارچ جادویی ایپی عوارض دارد

با توجه به نمودار مواد روان گردان طبیعی، قارچ جادویی یکی از بی خطرترین داروهای درمانی می باشد. اما باید توجه داشته باشیم این امر دلیل نمی شود که بدون احتیاط به آن نزدیک شد. سفر درونی با قارچ جادویی مستلزم مهارت، رهایی، ثبات روان و افکار می باشد، به خصوص در دوزهای بالا. می توان اینطور بیان کرد که احتمال شکل گیری اضطراب یا به اصطلاح تریپ بد با هر نژاد از قارچ جادویی ممکن می باشد، به این دلیل داشتن زمینه اولیه و آماده سازی بسیار پر اهمیت به حساب می آید.

یکی از مهمترین مراحل آماده سازی، انتخاب دوز مناسب می باشد. این دوز با توجه به وزن، سابقه روان پریشی، وضعیت افکار، سلامت فیزیکی، اعتیاد و یا مصرف داروهای شیمیایی تعیین می گردد. نکته ای که در بین مصرف کنندگان قارچ جادویی کاملا نادیده گرفته می شود. در حقیقت مرز بین یک تجربه ی خوب و یک تجربه بد را دوز مشخص می کند.

از آنجا که هر بدن و وضعیت روانی متفاوت است، تجربه ها نیز متفاوت می باشند. باید این موضوع را در نظر داشت که تجربه ی سفر سایکدلیکی در افراد کاملا منحربه فرد می باشد و نمیتوان این تنوع تجارب را به عنوان سنگ محک یا عامل قضاوت قارچ جادویی قرار داد. کاربر در سفر درونی با مجموعه ی افکار و روان خود رو به رو می شود (چه شیطانی و چه عارفانه) و در دوران ادغام برای نظم بخشیدن و اصلاح این مجموعه تلاش می کند. با این تفاسیر می توان این گونه برداشت نمود که تجربه ها متفاوت کاملا از درون فرد سرچشمه می گیرند.

میکرودوز پس از تریپ ماشروم

مصرف قارچ ایپ جهت اهداف درمانی 

تاثیر قارچ های جادویی در درمان اختلالات روانی و شفا شناخته شده می باشد. این قارچ ها بعد از تجزیه به اجزا ریزتر، توسط کبد جذب شده و از طریق جریان خون به گیرنده های مغز می رسند و تاثیرات خود را نمایان می کنند. فرآیند تجزیه، جذب و انتقال سیلوسایبین به گیرنده ها در بعضی از کاربران به خوبی انجام نمی شود و از اینرو درصد بالای از سیلوسایبین در این مسیر از بین می رود. در این صورت کاربر سیلوسایبین را دفع کرده و تاثیر قارچ را در خود حس نمی کند. در این زمینه گروهی از محققان طی آزمایشی دریافتند که در بعضی از کاربران تنها ۵% از سیلوسایبین مصرفی وارد سیستم جریان خون می شوند.

این مورد اغلب به سلامت دستگاه گوارشی، کبد، وضعیف سد خونی، سطح آنزیم MAO و متابولیسم فرد بستگی دارد. در اینصورت کاربر باید مقدار بیشتری از قارچ را مصرف کند تا سیلوسایبین شانس بیشتری برای گذر از سد خونی داشته باشد. یا اینکه شخص به جای افزایش دوز، می تواند قارچی با غلظت بالاتری از سیلوسایبین را مورد استفاده قرار دهد. کاربر می تواند انتخاب کند که با افزایش حجم قارچ راحت تر است یا با مصرف قارچی قوی تر با دوز کمتر. معمولا کسانی که مصرف حجم زیاد قارچ برایشان چالش محسوب می شود از قارچ هایی قوی تر مانند پنیس، ای پی استفاده می کنند.

نکات مهم قبل از تریپ ماشروم – ست اند ستینگ

آیا قارچ های هیبرید مانند ایپ جهت میکرودوز مناسب هستند

کاربران می توانند قارچ های ترکیبی مانند ای پی را در رژیم میکرودوز خود قرار دهند. از مهمترین شعار میکرودوز “عدم ورود به حالت سفر” می باشد. به این معنی که فرد بتواند امور روزانه خود را نیز به انجام برساند. با این حال کاربرانی هستند که اهدافی عمیق تر را دنبال می کنند اما قصد سفر را ندارند. این افراد معمولا قارچ های قوی تر را جهت میکرودوز مورد استفاده قرار می دهند.

باید توجه داشت میکرودوز قارچ های پر قدرت بین دوز های ۱۰۰ الی ۳۰۰ میلی گرم و قارچ های ملایم تر بین ۲۰۰ الی ۵۰۰ میلی گرم انتخاب می شود.